Lounais-Suomen
Spanielikerho ry.

Syd-Västra Finlands
Spanielklubb

Jäsenet

Lounais-Suomen Spanielikerhoon kuuluu noin 250 jäsentä. Koirista ei ole pidetty tilastoa, joten näiden nelijalkaisten jäsenten määrästä tai rotujakautumasta ei ole tietoja.

Kerhon jäsenyydelle ei ole ikärajoja, mutta vain täysi-ikäisillä on äänioikeus kerhon virallisissa kokouksissa. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet ja käsittelee jäsenyydestä eroamiseen liittyvät asiat. Jäsensihteeri ylläpitää jäsenrekisteriä ja välittää tiedot hallitukselle. Säännöt voit lukea tarkemmin täältä. Jäsenmaksut näet tältä sivulta alempaa.

Säännöissä mainitut jäsenyysvaihtoehdot saattavat vaikuttaa sekavilta, mutta oleellista on muistaa, että kaikissa vaihtoehdoissa kerhon jäsenyys on yhtäläinen. Vaihtoehdot vaikuttavat jäsenyyden kestoon ja jäsenlehtiin - sekä jäsenmaksun suuruuteen.

Vuoden 2022 jäsenmaksut:

Vuosijäsen (Lurppa- ja Spanieli-lehdet) 30 €
Kannatusjäsen (Lurppa-lehdet) 19 €
Perhejäsen (ei lehtiä) 6 €

Ainaisjäsenyydet 10 x vuosittainen jäsenmaksu (vuosi- tai kannatusjäsen)

Liittymismaksu 5€ / jäsen  (Vaalikokous 24.11.2020)


Jäsensihteerin yhteystiedot:
lssk.jasensihteeri (at) gmail.com

Vuosittainen jäsenmaksu kerätään vuosi-, kannatus- ja perhejäseniltä, ja suurin osa jäsenistöstä kuuluu näihin ryhmiin. Vuoden 2022 jäsenmaksun tilisiirtotiedot on lähetetty tammikuussa sähköpostina ja postitse niille jäsenille joiden sähköpostiosoite ei ole tiedossa, tai ei ollut toimiva.  Jäsenyysvaihtoehtoa voi halutessaan muuttaa jäsenmaksun yhteydessä esimerkiksi elämäntilanteen muututtua.

  • Vuosijäsenet ovat kerhon jäseniä, jotka saavat Lurppa-lehden lisäksi Suomen Spanieliliiton Spanieli-lehden. Aiemmin Spanieliliitto toimi spanielirotujen yhteisenä rotujärjestönä, mutta sittemmin monet rodut ovat saaneet oman yhdistyksensä jäsenlehtineen. Siksi kaikki eivät pidä Spanieli-lehteä tarpeellisena.
  • Kannatusjäsenet saavat Lurppa-lehden mutta eivät Spanieli-lehteä; muuten jäsenyys ei eroa vuosijäsenyydestä.
  • Perhejäsenen tulee asua samassa taloudessa kerhon muunlaisen jäsenyyden omaavan henkilön kanssa. Jäsenmaksu on pienempi, koska perhejäsenelle ei kuulu Lurppa-lehteä.

Ainainen jäsenyys on myös mahdollinen. Tällöin jäsenmaksu joko maksetaan kerralla tai jäsenyys on kestänyt yhtäjaksoisesti 20 vuotta. Nk. ainaisjäsen saa sekä Lurppa- että Spanieli-lehden, kun taas ainaiskannatusjäsenelle kuuluu Lurppa-lehti. Samassa taloudessa asuvat voivat olla kerhon toiminnassa mukana vuosimaksulla perhejäseninä, mutta "ainaisperhejäsenyys" ei ole mahdollista.

Kunniajäsenyys on nimensä mukaisesti kunnianosoitus merkittävästä panoksesta kerhon toimialalla. Hallituksen ehdotuksesta yhdistyksen kokous kutsuu henkilön kunniajäseneksi.

Jäseneksi liittyminen

Kun haluat liittyä Lounais-Suomen Spanielikerhon jäseneksi, ilmoita ensin yhteystietosi jäsensihteerille. Hän lähettää sinulle jäsenmaksulapun, jossa on tilinumero (siis älä maksa jäsenmaksua etukäteen).
Jäsensihteerille voit lähettää tietosi helpoimmin sähköpostilla osoitteeseen lssk.jasensihteeri (at) gmail.com
HUOM!  Kasvattaja voi liittää pentujensa uudet omistajat kerhon jäseniksi kannatusjäsenmaksun hinnalla.

Jäsentietojen muutos

Emme saa osoitteenmuutostietoja väestörekisteristä, joten lähetä aina jäsensihteerille ilmoitus yhteystiedoissasi tapahtuneista muutoksista, jotta esimerkiksi lehdet löytävät perille (ks. yhteystiedot ylempänä). Ilmoita myös, jos vuosittain maksavana haluat muuttaa jäsenyysvaihtoehtoasi.

Jäsenyydestä eroaminen

Jos haluat erota kerhon jäsenyydesta, ilmoita siitä jäsensihteerille mieluiten jo vuodenvaihteen aikoihin. Tällöin sinulle ei turhaan lähetetä jäsenmaksulappua, maksumuistutuksia tai jäsenlehtiä. Jos et ilmoita eroamisesta ja vain jätät maksusi maksamatta, sinut erotetaan kerhosta hallituksen päätöksellä toimintavuoden alkupuolella.

Jäsenyyden myötä voit osallistua kerhon toimintaan!